qué aportem

qio som2b NOTICIES CRCPLA DE TREBALL CRCcontactar

unión CRC

La competitivitat del sector és la nostra obsessió, sent l’eina EL CLUSTER de la REFORMA, impulsant les diferents mesures, oferint la informació i formació a tots els nivells que garanteixi a l’usuari final les millors solucions constructives, els productes més adequats en cada cas, i la millor instal·lació possible dels mateixos, cuadro separadorassegurant una vida útil amb garanties, per a la Reforma dels seus habitatges i edificacions.

Benefici del CRC per als socis i l’Economia en el seu conjunt:

 Millora el coneixement de la cadena de subministrament del sector, facilitant al conjunt el coneixement i l’aprenentatge.

  1. Ajuda a desenvolupar competències complementàries, i col·laborar millor per satisfer les necessitats dels clients finals, en aquest cas el particulars o empreses que deguin afrontar treballs de Reformes o Rehabilitació dels seus habitatges i edificis.
  2. Potencia l’aprofitament de les economies d’escala i la utilització d’eines de promoció i de màrqueting conjuntes.
  3. Reforça els llaços socials entre les empreses, i majors oportunitats de trobada i col·laboració, propiciant la creació de noves idees i negocis, així com espai major per a la innovació i la difusió de la mateixa al mercat.
  4. Millora el flux d’informació i les possibilitats d’obtenir finançament per al sector.
  5. Facilita el desenvolupament de tota sèrie de serveis professionals, legals i de millora de les infraestructures de suports per tot el conjunt.
  6. Actualment el formar i gestionar *cluster s’està demostrant com un impulsor important de desenvolupament local i regional, els contactes que produeix, la potenciació de les relacions, i la potenciació de la formació i el coneixement mutu entre empreses condueix a una millora de la productivitat i de la competitivitat conjunta de les empreses que componen la cadena de valor del *cluster en tota un àrea.