Neix el Clúster de la Reforma a Catalunya (*CRC)

El passat mes de febrer es va celebrar la primera Junta Directiva del Clúster de la Reforma a Catalunya (*CRC), aquesta organització sense ànim de lucre té com a ambiciós objectiu la coordinació transversal de la cadena de valor del mercat de la Reforma a Catalunya.

superarL’evident decreixement del mercat de l’obra nova ha forçat l’orientació del mercat cap a la Reforma i la Rehabilitació.
No és possible enfocar el futur del nostre sector utilitzant les mateixes eines i els mateixos valors que abans.
Els nous escenaris de mercats requereixen atencions diferents i tenen tendències molt concretes; mereixen ser atesos amb ordre i professionalitat, per tal d’ aportar el màxim valor per als clients finals, i garanties de futur per als diferents professionals.
Amb aquesta perspectiva de “cooperació”, “innovació” i cerca d’incrementar el “VALOR” que la Reforma ha d’aportar a la nostra societat en el seu conjunt al nou mercat, neix aquesta iniciativa.

360La nostra voluntat és col·laborar en la creació d’un eix transversal que «una a tots els actors” que componen aquest mercat, des dels projectes i la gestió dels mateixos (fabricadors, distribuïdors i comerç, instal·ladors i industrials), fins als serveis directament relacionats.
Tots els actors són clau perquè aquest mercat prengui la dimensió que nostra societat necessita, i per això han de participar en aquest projecte, que és principalment d’unió d’esforços en una mateixa direcció.

Només d’aquesta manera serà possible «construir» el nostre propi futur, dins del sector de la Construcció.
La taula estratègica d’aquesta organització estarà formada per empreses i la resta d’agents, que representen a totes aquestes àrees, buscant sempre als millors, perquè el nostre sector els necessita urgentment.

Els resultats a curt i mig termini són una exigència a aconseguir, i no ens conformarem només amb que se’ns senti, tenim clares les premisses necessàries per canviar les coses a millor i aconseguir aquests resultats és l’obsessió del *CRC.
Esperem que aquest primer comunicat ajudi a la “Visió d’un futur millor” per al nostre sector de la Construcció, per despertar a tots aquells que saben que cal fer alguna cosa i animi als molts que ja s’adonin d’això.
La nostra iniciativa parteix del món empresarial i busca la millora de la Competitivitat, com a única garantia real per millorar la nostra qualitat de vida, i la qualitat de les nostres llars.
Us garantim la nostra col·laboració i el nostre compromís amb la ingent labor que estan desenvolupant ja en tots els fronts, les diferents associacions que treballen per aixecar al sector de la Construcció, en tot l’Estat Español.
Oferim també el nostre treball de *Cluster centrat a Catalunya, perquè el sector de la Reforma tingui paraula pròpia i sigui escoltat, perquè sigui més professional, perquè estigui més ordenat i en definitiva, perquè tingui un futur més segur i estable, treballant des de la sinergia que dóna la unió empresarial i associativa al nostre mercat.

José Antonio Barrabés

José Antonio BarraésDiego Albadalejo

(President del CRC)

Diego Albadalejo

(Gerent del CRC)

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Neix el Clúster de la Reforma a Catalunya (*CRC)

  1. xavier valldosera dijo:

    felicidades por la iniciativa!!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s